CRONICA DA 15ª XORNADA NESTA 3ª AUTONOMICA

Encontro disputado a tarde de domingo as 16:15h no Municipal de Vimianzo coa correspondente a 15ª xornada de Liga na 3ª Autónomica.

• CD BAIÑAS: Sergio Puto – Sancho – Sergio (Capote, min.60) – Héctor – Samuel (Braulio, min.85) – Luís Albite – Mario (Jaime, min.59) – Cris – Diego – Javi Suárez  – Tasky (Andrés, min.65).

– Suplentes: Campos – Capote – Braulio – Jaime – Andrés.

• SDC CORCOSTO: Edelmiro – Patelo – Longo – Germán – Miguel – Javi – Luís – Couto – Rodri – Cristian – Martín.

-Suplentes: -.

· AMONESTACIÓNS: Cris – Andrés (CD Baiñas), Luís – Martín – Edelmiro (SDC Corcoesto)

· GOLES: 1-0, min.6: Javi Suárez; 2-0, min.11: Taski; 2-1, min.23: Martín; 3-1, min.32: Taski; 4-1, min.44: Taski; 4-2, min.80: Luis Albite; 5-2, min.81: Martín.

· ÁRBITRO: Marcos Ordoñez Rodríguez.

· ENTRADA: 70 Espectadores aprox.

O partido comezaba ben para os nosos que dominaban a un rival xusto de efectivos.

Foi un partido no cal os visitantes case non tiveron o bálón. Os goles de Javi Suárez, Luis Albite e o hack-trick de Taski, sentenciaron o partido. A nota mais positiva do partido foi o debut da nosa última incoporación, Jaime Mata, procedente do Sporting Zas, o cal, xa deixou algún destello de calidade.

Corcoesto e Bainas gardando un minuto de silencio polo pai de Jorge Parri natural de Bainas

*Xogadores de ambos equipos gardaron un minuto de silencio polo facelemento do pai de Jorge Parri e tío do xogador do CD Baiñas, Sanchiño.